Bliv fri for angst,

stress og depression


Og få mere balance og glæde i hverdagen

Ring eller sms til mig på

2061 1131

– så finder vi en tid inden for kort tid.

Også mulighed for akutte tider

Er du ung, og oplever du, at dine tanker og følelser fylder for meget i hverdagen?


Måske genkender du en eller flere af disse situationer:

Du har mange bekymringer, som fylder meget og styrer dit liv

Du er bange for at sige eller gøre noget forkert

Det er svært at navigere i venne-/venindeforhold, hvilket gør dig usikker

Det føles svært at leve op til de forventninger, som andre eller du selv har – på job, på studiet eller i fritiden

Du tænker meget på, hvad andre tænker om dig

- eller måske kæmper du med noget helt andet, der gør hverdagen svær?

Du er ked af det, græder ofte og er aldrig rigtig glad

  Alle disse situationer kan sætte en masse tanker og spekulationer i gang – og i mange tilfælde reagerer kroppen til sidst i form af stresssymptomer, depression eller angstanfald, som gør hverdagen endnu sværere at håndtere.

   

  Hos Coach Aalborg kan jeg hjælpe dig med at genfinde den mentale balance, så du slipper for de ubehagelige og begrænsende følelser og tanker. Du vil opleve, at du føler mere glæde, får større selvtillid og overskud og generelt får mere mod på alle aspekter af livet.

   

  Gennem åben og positiv samtale giver jeg dig indsigt i, hvordan dit sind virker. Derved får du en forståelse for, hvordan de triste tanker og fx angstreaktionerne skabes, så du kan sætte dem i perspektiv og slippe fri af den magt, de kan have over dig.

   

  Denne metode er erfaringsmæssigt meget effektiv i situationer som den, du står i – faktisk vil du ofte mærke en positiv forandring efter blot en samtale eller to. Når forløbet er slut, vil du føle dig mere glad og fri, og du vil have mere selvtillid og overskud til de ting og personer, der betyder mest for dig i hverdagen.

  Har du brug for hjælp til at slippe af med angst, stress eller depression?


  Ring eller sms til mig i dag på

  2061 1131

  – så finder vi en tid inden for kort tid.

  Også mulighed for akutte tider

  Det at gå ved Kirsten har hjulpet mig ved, at jeg ikke længere har angstanfald. Jeg mærker stadig til min angst en gang imellem, men jeg har tit og ofte fuld kontrol, netop fordi jeg ikke lader mig påvirke af alle mine negative tanker og den følelse i kroppen, som angsten giver mig.

  Sanne BC

   Sådan foregår et behandlingsforløb

    

   Det er vigtigt for mig, at du altid føler dig tryg i et behandlingsforløb hos mig. Derfor tager vi udgangspunkt i, hvordan du føler dig bedst tilpas, så jeg tilbyder både samtale hos mig i Aalborg (Gug) eller online – det aftaler vi inden den første samtale.

    

   Ved samtalerne får du mulighed for at åbne op for de tanker, spekulationer og bekymringer, du går med, men uden at vi graver dybt ned i tunge og svære ting, traumer eller minder, som det kan være svært at tale om. Du får heller ikke ”lektier” for eller værktøjer, du skal arbejde med hjemme mellem samtalerne. Fokus for din behandling er vores fælles samtaler, der har til formål at skabe en forståelse for, hvordan dit sind fungerer – derfor starter vi med, at jeg lytter til din historie med åbenhed og accept, så du kan få sat ord på det, du ønsker af dit liv.

    

   Herefter taler vi om, hvordan sindet virker, og hvordan mange af de ting og reaktioner, du oplever, udspringer af, hvordan vores tanker mange gange kan skabe en virkelighed, der reelt ikke er sand. Målet er, at du skal hjælpes tilbage til den balance og sundhed, som dit sind har fra naturens side – for uanset hvor svært du har det, har du altid en sund kerne at finde tilbage til.

    

   Gennem vores samtaler kommer du til at forstå, hvordan tankerne lokker dig ”på afveje” – det sker for os alle ind imellem – og at det reelt er dem, der skaber problemerne for dig. Derved får du en række ”aha-oplevelser” om dine egne tanker, reaktioner og tankemønstre, og du vil opleve, at dine tanker og reaktioner bliver håndterbare, så de ikke længere hæmmer dig eller gør dig ked af det. Du vil begynde at føle en stor lettelse allerede efter få samtaler – og vi slutter først forløbet, når du atter føler dig parat til at klare hverdagen uden min hjælp.

   Har du fået psykologhenvisning men oplever lang ventetid?


   Hos Coach Aalborg kan du få tid inden for kort tid


   – og prisen svarer til egenbetalingen ved en privat psykolog.

   Lad mig hjælpe dig til mindre angst, færre bekymringer og en gladere hverdag.


   Ring til mig i dag på 2061 1131

   – så finder vi en tid inden for kort tid.


   Også mulighed for akutte tider.