Bliv fri for angst,

tristhed og tankemylder


Og få mere glæde og trivsel i hverdagen

Ring eller sms til mig på

2061 1131

– så finder vi en tid inden for kort tid.

Også mulighed for akutte tider

Er du ung, og oplever du, at dine tanker og følelser fylder for meget i hverdagen?


Måske genkender du en eller flere af disse situationer:

Du har mange bekymringer om fortiden eller fremtiden, som fylder meget og styrer dit liv

Du holder dig tilbage i hverdagen, fordi du er bange for at sige eller gøre noget forkert

Du tænker meget over ting, der er sket i fortiden, og føler, at de definerer, hvem du er

Du bruger meget tid på at fortolke, hvad andre siger eller skriver til dig

- eller måske kæmper du med noget helt andet, der gør hverdagen svær?

Du forfølger ikke dine drømme, fordi du tvivler på, om de kan lykkes for dig

Det føles svært at leve op til de forventninger, som andre eller du selv har – på job, på studiet eller i fritiden

  Mange unge kæmper med tankemylder, bekymringer og spekulationer i hverdagen. Ungdommen er en omskiftelig tid med mange forandringer i livet – man flytter hjemmefra, starter på studie, får nye venner og nye kærester, får sit første job osv.

   

  Alle disse situationer kan sætte en masse tanker og spekulationer i gang – i nogle tilfælde i så høj en grad, at det kan hæmme dig i hverdagen, enten fordi du føler dig fx nedtrykt og stresset, eller fordi manglende selvtillid og lavt selvværd holder dig tilbage i dine personlige relationer og de sammenhænge, du indgår i, fx på studiet, på job, i familien og i fritiden. I nogle tilfælde reagerer kroppen endda til sidst i form af stresssymptomer, depression eller angstanfald, som gør hverdagen endnu sværere at håndtere.

   

  Hos Coach Aalborg kan jeg hjælpe dig med at genfinde din indre ro, trivsel og selvtillid, så du slipper for at blive begrænset af de ubehagelige følelser og tanker. Du bliver bedre til at være i nuet, og du vil opleve, at du føler mere glæde, får bedre selvværd, selvtillid og overskud og generelt får mere mod på alle aspekter af livet.

  Har du brug for hjælp til at genfinde din glæde, trivsel og indre styrke?


  Ring eller sms til mig i dag på

  2061 1131

  – så finder vi en tid inden for kort tid.

  Også mulighed for akutte tider

  Jeg har lært, at det er umuligt at stoppe de svære tanker - men det er, hvordan tankerne behandles, der kan gøre forskellen. Efter 2. snak faldt alting endnu mere på plads. Nattesøvnen forbedrede sig med 100% - og den er stadig helt intakt, hvilket er fuldstændig fantastisk.

   

  Jeg tænker altid på et vindue, hvor tankerne står skrevet. Og kunsten er så at kunne kigge gennem ruden - og gennem tankerne - og úd af vinduet, og se alt det, der er udenfor ruden. Tankerne er der stadig, men de får mindre fokus - mindre benzin - og mindre plads.

  B.H.

   Du får det bedre efter få gange

    

   Gennem åben og positiv samtale giver jeg dig indsigt i, hvordan dit sind fungerer. Derved får du en forståelse for, hvordan de tanker og følelser, der begrænser dig, skabes, så du helt naturligt kommer til at tage dig mindre af dem, nærmest uden at skulle gøre noget – forståelsen i sig selv skaber forandringen.

    

   Denne måde at arbejde med sindet på er erfaringsmæssigt meget effektiv i situationer som den, du står i – faktisk vil du ofte mærke en positiv forandring efter nogle få samtaler. Når forløbet er slut, vil du føle dig mere let og glad, og du vil have mere lyst til og mod på livet med alt hvad det byder på.    


   Jeg kan også hjælpe, hvis du står i en af disse specifikke situationer:

   • Du er bekymret for kommende eksamener og større opgaver, fx speciale
   • Du er bekymret for, hvordan du skal klare dig i et nyt job – eller om du i det hele taget kan få et job
   • Du har svært ved at håndtere relationer til venner/veninder, familie eller partnere
   • Du er startet på et nyt studie og/eller flyttet til en ny by og er bekymret for, hvordan du skal klare det
   • Du oplever fysiske symptomer som hjertebanken eller angstanfald
   • og meget mere.

   Har du fået psykologhenvisning men oplever lang ventetid?


   Hos Coach Aalborg kan du få tid inden for kort tid


   – og prisen svarer til egenbetalingen ved en privat psykolog.

    Forskellen på coaching og terapi med

    De 3 Principper og traditionel psykologi

     

    De 3 Principper er en forståelse inden for psykologien, som er relativt ny i Danmark, men som flere og flere psykologer og andre terapeuter begynder at anvende.


    Traditionel psykologi arbejder ud fra en forståelsen, at hvis man har det svært, er det, fordi der er ”noget galt”, eller ”noget er gået i stykker indeni”, og terapien skal så hele og helbrede det, der er gået i stykker – ofte ved at arbejde intensivt med de svære tanker og oplevelser.


    Forståelsen De 3 Principper, derimod, arbejder ud fra en forståelse af, at vi alle er mentalt sunde inderst inde, og at vi IKKE ”kan gå i stykker”. Og når vi har det svært, er det blot fordi vi er kommet til at tro på vores tanker om, at der er noget i vejen med os.


    Man kan sige, at vores tanker og følelser kan sætte en form for slør for vores øjne, så vi oplever verden og os selv igennem det slør. Det, vi ser, bliver vores virkelighed – men det er en virkelighed, der er skabt af vores tanker.


    Alt dette er noget, der sker for os alle sammen. Hele tiden. Hver dag. Derfor gør det en stor forskel at få mere indsigt i vores sinds naturlige design, sådan vi ikke falder for alle de forskellige worst-case scenarier, som vores tanker kan fortælle os.


    Som coach og 3P-terapeut arbejder jeg ikke intensivt med ting, du har oplevet, eller årsagerne til de følelser og handlemønstre, du har, men derimod med at give dig en forståelse for, hvordan dit sind helt grundlæggende fungerer.


    Derved vil du naturligt have mindre fokus på tanker og følelser og i stedet flytte fokus på at være i livet og nuet – for når du er i nuet, er du i tættere kontakt med din indre mentale sundhed, og du vil føle mere ro, balance og glæde, så du får det optimale ud af dit liv

    Har du brug for hjælp til at genfinde din glæde, trivsel og indre styrke?


    Ring eller sms til mig i dag på

    2061 1131

    – så finder vi en tid inden for kort tid.

    Også mulighed for akutte tider