Andre siger


På siden her kan du læse, hvad andre siger om, hvordan jeg har hjulpet dem til en bedre hverdag.

Kære Kirsten


Jeg talte med min søn i dag. Han har lige været til samtale med dig for 3. gang, og han var bare glad.


Jeg kan ikke lade være med at skrive til dig for at fortælle, hvor glad jeg også er, og hvor forunderligt det er, at jeg på mit første Zoom-møde i 3p møder dig som vært.


Netop som min søn skal flytte til Aalborg og er midt i en svær proces, så dukker du op og giver mulighed for, at jeg trygt kan sende ham afsted, velvidende at der er et fornuftigt menneske, han kan tale med, hvor han kommer frem.


Så bare tak for dig og din måde at møde ham på. Jeg er meget rørt og taknemmelig.


Kærlig hilsen L.

Hej Kirsten


Jeg har sådan gået og tænkt på, at jeg gerne ville sende dig en stor tak for din hjælp, så det får du hermed.


Tænk, at man kan gå ind ad en dør hos en 'fremmed' og være så ked af det - og bare læsse af, alt hvad hjertet er fyldt med. Og tænk, så stor en forskel du har gjort for mig.


Først henviste du på din FB-side til bogen 'Dit selvhelbredende sind', som jeg hurtigt læste. Derefter tog jeg kontakt til dig, og vi havde 2 møder. Og jeg kan huske, at jeg undrede mig over, at du ikke spurgte så meget ind til 'min situation' og mine tidligere oplevelser - Det handlede mere om nuværende tanker, oplevelsen af disse, og hvordan jeg 'behandlede' disse.


Omend alting, så hjalp det mig utroligt meget allerede efter vores første snak - og som jeg nævnte for dig ved andet besøg, så var det, som om mit hoved var fuldstændig let og uden alle de svære tanker de første 14 dage efter vores første snak. Efter 2. snak faldt alting endnu mere på plads. Nattesøvnen forbedrede sig med 100% - og den er stadig helt intakt, hvilket er fuldstændig fantastisk.


Hvor er det spændende med de tanker - og behandlingen af disse. For jeg har lært, at det er umuligt at stoppe de svære tanker - men det er, hvordan tankerne behandles, der kan gøre forskellen.


Jeg tænker altid på et vindue, hvor tankerne står skrevet. Og kunsten er så at kunne kigge gennem ruden - og gennem tankerne - og úd af vinduet, og se alt det, der er udenfor ruden. Tankerne er der stadig, men de får mindre fokus - mindre benzin - og mindre plads.


Så, Kirsten, jeg vil egentlig bare sige dig en kæmpe stor tak. Tak for den måde, du har hjulpet mig på - og tak fordi du fik mig til at kigge ud af vinduet ❤️. Det har gjort en virkelig stor forskel for mig.


Jeg starter snart på ny uddannelse, og jeg glæder mig meget. Og jeg sover stadig god om natten, trods der venter noget nyt og mere krævende.


- B. H.


Jeg opsøgte Kirsten, da jeg i en længere periode havde angstlignende anfald og derfor gik rundt og var urolig og bekymret for mig selv – mit sind var fyldt op med negative tanker om mit eget liv; ”Det er da også forkert, det her jeg gør”, ”Ej, nu må de da tænke, at jeg er dum”. Det var meget dumme tanker, som stjal alt mit fokus og gjorde mig fysisk utilpas.


Kirsten hjalp mig igennem en proces med MIG i fokus. Hun gav sig tid til at lytte, satte sig ind i min tankegang, mit liv og derigennem fik mig til at forstå, hvordan mit sind fungerer. At tanker bare er tanker og ikke min virkelighed – og sikke en lettelse det gav at finde ud af det.


Det gav mig ro til at kunne forstå min angst endnu bedre. Jeg forstår, at min angst kommer på baggrund af de tanker, jeg har. Derfor har det at gå ved Kirsten hjulpet mig ved, at jeg ikke længere har anfald. Jeg mærker stadig til min angst en gang imellem, men jeg har tit og ofte fuld kontrol, netop fordi jeg ikke lader mig påvirke af alle mine negative tanker og den følelse i kroppen, som angsten giver mig.


- S. B. C.