Sådan foregår et behandlingsforløb

Ring eller sms til mig på

2061 1131

– så finder vi en tid inden for kort tid.

Også mulighed for akutte tider

  Det er vigtigt for mig, at du altid føler dig tryg i et behandlingsforløb hos mig. Derfor tager vi udgangspunkt i, hvordan du føler dig bedst tilpas, så jeg tilbyder både samtale hos mig i Aalborg (Gug) eller online – det aftaler vi inden den første samtale.


  Ved samtalerne får du mulighed for at åbne op for det, som er svært for dig og fylder i dit liv, men uden at vi graver dybere ned i det og analyserer de tunge og svære ting, traumer eller minder, som kun vil gøre dig mere ked af det.


  Derefter snakker vi om, hvad du kunne tænke dig af livet – hvordan du gerne vil have det. Ud fra dette vil vi forsøge at finde ind til, hvilke tanker du har om, hvad der står i vejen for, at dit liv kan forme sig, som du ønsker det. Det er disse tanker, der vil være fokus for vores arbejde sammen.


  I vores samtaler vil jeg fortælle dig om vores sinds helt grundlæggende natur, og du vil få en forståelse for, hvad alle de larmende tanker er, og hvor de kommer fra. Det giver dig mulighed for at genopdage den indre, medfødte sundhed, som vi alle har fra naturens side, men som vi – helt uskyldigt – har ladet tankerne tage os væk fra. Uanset hvor svært du har det, og hvor længe du har haft det svært, kan du nemlig altid vende tilbage til din indre, medfødte sundhed. Og fra det udgangspunkt vil du som oftest få de gode ideer til, hvordan du får det liv, du ønsker – og den indre styrke og selvtillid til at føre dem ud i livet.


  Du får hverken øvelser eller redskaber du skal bruge hjemme mellem vores samtaler, men jeg vil gøre dig klogere på, hvordan dit psykiske system faktisk allerede fortæller dig, hvad der er godt for dig, og hvad der ikke er – og især hvordan du kan navigere i det, og dermed få det bedre. Bare ved at lytte til din indre stemme.


  Du vil føle dig mere let og glad allerede efter få samtaler – at få det bedre er nemlig ikke hårdt arbejde – men vi slutter først forløbet, når du synes, du ikke har brug for mere.

  Har du fået psykologhenvisning men oplever lang ventetid?


  Hos Coach Aalborg kan du få tid inden for kort tid


  – og prisen svarer til egenbetalingen ved en privat psykolog.

   Forskellen på coaching og terapi med

   De 3 Principper og traditionel psykologi

    

   De 3 Principper er en forståelse inden for psykologien, som er relativt ny i Danmark, men som flere og flere psykologer og andre terapeuter begynder at anvende.


   Traditionel psykologi arbejder ud fra en forståelsen, at hvis man har det svært, er det, fordi der er ”noget galt”, eller ”noget er gået i stykker indeni”, og terapien skal så hele og helbrede det, der er gået i stykker – ofte ved at arbejde intensivt med de svære tanker og oplevelser.


   Forståelsen De 3 Principper, derimod, arbejder ud fra en forståelse af, at vi alle er mentalt sunde inderst inde, og at vi IKKE ”kan gå i stykker”. Og når vi har det svært, er det blot fordi vi er kommet til at tro på vores tanker om, at der er noget i vejen med os.


   Man kan sige, at vores tanker og følelser kan sætte en form for slør for vores øjne, så vi oplever verden og os selv igennem det slør. Det, vi ser, bliver vores virkelighed – men det er en virkelighed, der er skabt af vores tanker.


   Alt dette er noget, der sker for os alle sammen. Hele tiden. Hver dag. Derfor gør det en stor forskel at få mere indsigt i vores sinds naturlige design, sådan vi ikke falder for alle de forskellige worst-case scenarier, som vores tanker kan fortælle os.


   Som coach og 3P-terapeut arbejder jeg ikke intensivt med ting, du har oplevet, eller årsagerne til de følelser og handlemønstre, du har, men derimod med at give dig en forståelse for, hvordan dit sind helt grundlæggende fungerer.


   Derved vil du naturligt have mindre fokus på tanker og følelser og i stedet flytte fokus på at være i livet og nuet – for når du er i nuet, er du i tættere kontakt med din indre mentale sundhed, og du vil føle mere ro, balance og glæde, så du får det optimale ud af dit liv

   Har du brug for hjælp til at genfinde din glæde, trivsel og indre styrke?


   Ring eller sms til mig i dag på

   2061 1131

   – så finder vi en tid inden for kort tid.

   Også mulighed for akutte tider

   Det at gå ved Kirsten har hjulpet mig ved, at jeg ikke længere har angstanfald. Jeg mærker stadig til min angst en gang imellem, men jeg har tit og ofte fuld kontrol, netop fordi jeg ikke lader mig påvirke af alle mine negative tanker og den følelse i kroppen, som angsten giver mig.

   Sanne BC

   Lad mig hjælpe dig til mindre angst, færre bekymringer og en gladere hverdag.


   Ring til mig i dag på 2061 1131

   – så finder vi en tid inden for kort tid.


   Også mulighed for akutte tider.