Unge med angst


Få hurtig hjælp til din søn/datter

Oplever du, at din teenager/unge søn eller datter har angst i en grad, der hæmmer deres hverdag?


Måske oplever du, at de:

lukker sig inde i sig selv (mentalt og/eller fysisk på værelset) og undgår sociale sammenhænge

er meget kede af det i længere tid

har bekymringer og spekulerer meget over venskaber, nuværende/brudte forhold eller præstationer i skolen/på uddannelsen

 ofte er triste og ikke har energi eller lyst til at engagere sig i noget

ofte bliver fanget i tankemylder både dag og nat

er bange for at få angstanfald, mens de er sammen med andre

er plaget af stressede eller depressive tanker.

  Hos Coach Aalborg hjælper jeg unge med at genfinde den mentale balance, så de slipper for angstanfald og får større selvtillid og mere mod på alle aspekter af livet.

   

  Gennem åben og positiv samtale giver jeg den unge indsigt i, hvordan sindet virker, og skaber derigennem en forståelse for, hvordan de mørke tanker og angstreaktionerne skabes.

   

  Denne metode har vist sig at være meget effektiv til behandling af teenagere og unge – ofte starter den gode, positive forandring for den unge efter blot et par samtaler. Når forløbet er slut, vil du opleve at have en meget gladere og mere udadvendt teenager/ung, som har større selvtillid og er mere i balance med sig selv.

  Har din søn eller datter brug for hjælp til at slippe af med angst?


  Ring til mig i dag på

  2061 1131

  – så finder vi en tid inden for kort tid.

  Også mulighed for akutte tider

  Det at gå ved Kirsten har hjulpet mig ved, at jeg ikke længere har angstanfald. Jeg mærker stadig til min angst en gang imellem, men jeg har tit og ofte fuld kontrol, netop fordi jeg ikke lader mig påvirke af alle mine negative tanker og den følelse i kroppen, som angsten giver mig.

  Sanne

   Sådan foregår behandling af unge med angst

    

   Behandlingen af unge med angst består af et samtaleforløb, som foregår i trygge omgivelser hos mig eller online – det tilpasses til, hvordan den enkelte føler sig bedst tilpas. Her får de unge mulighed for at åbne op for de tanker og bekymringer, de går med, og de bliver mødt med åbenhed og accept, uanset hvad de tumler med. Men vi går ikke i dybden med de tunge og svære ting, traumer eller minder, og de unge får heller ikke ”lektier” for eller værktøjer, som de skal lære at arbejde med på egen hånd.

    

   Fokus i forløbet er på at hjælpe de unge tilbage til den balance og den sundhed, som deres sind har fra naturens side. Derfor taler vi om, hvordan sindet virker, og hvordan vores tanker nogle gange kan skabe en virkelighed, som reelt ikke er sand. Derved bliver de unge i stand til at se og forstå, hvordan tankerne skaber problemerne, og de opnår forståelse for, at det ikke er deres egen skyld, at det sker – og at det er en ”fælde”, vi alle falder i nu og da. Derved bliver tankerne og problemerne håndterbare og helt normale, og de unge får en række ”aha-oplevelser”, når de får indsigt i, hvordan deres eget sind fungerer, og hvorfor de reagerer, som de gør.

    

   Positiv forandring og varige forbedringer


   Jeg oplever, at teenagere og unge mennesker er enormt hurtige til at opnå denne indsigt og således også hurtigt opnår en positiv forandring. Efter få samtaler begynder de fleste at gennemskue systemet i deres sind og tanker, og de slipper af sig selv de uhensigtsmæssige og uhjælpsomme tanker, som tidligere har spændt ben for dem.

    

   Samtidig giver denne forståelse dem et fast ståsted, så de bliver bedre i stand til at tackle eventuelle fremtidige benspænd, som livet kan byde dem. De hviler i sig selv og står op for, hvem de er, i stedet for – som det ofte sker for unge i den alder – at forme sig og agere ud fra de forventninger, man tror, andre har.

   Har I fået psykologhenvisning men oplever lang ventetid?


   Hos Coach Aalborg kan I få tid inden for kort tid


   – og prisen svarer til egenbetalingen ved en privat psykolog.

   Lad mig hjælpe din søn/datter til mindre angst, færre bekymringer og en gladere hverdag.


   Ring til mig i dag på 2061 1131

   – så finder vi en tid inden for kort tid.