Sådan kan jeg hjælpe dig


- Få mere ro, overskud og glæde i dit liv

Jeg hjælper dig til at genfinde din mentale sundhed


Kan du nikke genkendende til en af disse følelser?

  • Fanget i dine tanker
  • Tankemylder - nat og dag
  • Stress
  • Angst
  • Bekymringer
  • Depression
  • Lavt selvværd og/eller lav selvtillid
  • Langvarigt dårligt humør og nedtrykthed
  • Fysisk sygdom, der begrænser din livskvalitet
  • Livskriser, der begrænser dig i din hverdag og dine tanker om fremtiden


Så er du faktisk ligesom de fleste andre danskere. Nøjagtigt ligesom vi alle nu og da bliver syge, støder vi også på ting i vores liv, der spænder ben for det, man kan kalde vores "mentale sundhed". 


Den gode nyhed er, at det faktisk er lettere at slippe disse tankemønstre, end du tror. 


Vi besidder alle en grundlæggende mental sundhed, der gør sindet i stand til at hele sig selv - på samme måde som kroppen heler et sår. Udfordringen er at finde ro til, at sindet kan heles, fordi tankerne har travlt med at kredse om de ting, der gør ondt på os eller bekymrer os - ligesom et sår tager længere tid om at hele, hvis vi kradser i det.


Det er denne ro, jeg hjælper dig med at finde, ved at give dig en forståelse for, hvordan dit sind fungerer, og hvordan dine tanker skaber dine følelser.

Sådan arbejder vi med din udfordring

 

Gennem samtale giver jeg dig en helt simpel og grundlæggende forståelse for, hvordan menneskets sind fungerer. På den måde vil du lære, hvordan vores tanker skaber vores følelser - og dermed vores opfattelse af livet. Du vil komme til at se, at det ikke er det, der sker omkring os, der giver os en god eller dårlig oplevelse, men derimod det, vi tænker om det, vi oplever. 


Jeg lærer dig at gennemskue, hvad det egentlig er, der sker med os, når vi oplever negative følelser som bekymring, angst, mindreværd, utryghed, nedtrykthed, stress osv. Du får ikke øvelser eller redskaber, du selv skal arbejde med i din dagligdag - men derimod en dyb forståelse af nogle helt enkelte principper om, hvordan vi fungerer som mennesker. 


I løbet af dit forløb hos mig opnår du således en indsigt i, hvordan dine egne tankemønstre opstår, og hvordan du bliver fanget i dem. Denne forståelse gør dig både i stand til at håndtere de problematikker, du står overfor - og gør dig bedre rustet til at håndtere livets fremtidige udfordringer, store som små. Dit sind får ro til at heles - og du vil opleve, at du føler dig gladere, kan nyde livet, lettere kan slippe bekymringer, har mere overskud og føler en indre ro. 


Sådan foregår det

Jeg tilbyder coaching enten i min klinik i Aalborg (hvor jeg har hjemme hos Gug Fysioterapi) eller online via Skype. Du kan bestille tid ved at ringe eller SMS'e til mig på 2061 1131. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for at afklare, om jeg er den rette til at hjælpe dig med dine udfordringer.


Det siger kunderne

"Jeg var meget fanget af mine tanker og de historier, jeg havde fået lavet om mig selv og verden. Hos Kirsten har jeg fået en bedre forståelse af den finurlige tankevirksomhed og føler mig på en måde sat fri. Tankerne larmer ikke så meget mere.

Jeg kan kun give Kirsten mine varmeste anbefalinger."


Mette, klient, Aalborg

Ring eller send en sms

for at aftale nærmere eller booke en tid.


Tlf. 2061 1131